100 easy ways to make money quickly

På denne side finder du alle de bedste måder at tjene penge på din fritid på universitetet baseret på vores egen erfaring. Vi fortsætter med at tilføje nye måder til denne side, så gå videre og bogmærke den. Og del venligst dine egne ideer i kommentarerne!

Top måder at tjene penge online og offline
Spillet uden risiko
gratis væddemål fra matchet væddemål

Hænder ned den hurtigste måde at tjene en masse penge (ja, uden at overtræde loven). Masser af studerende har virkelig tjent 100 £ fra denne teknik. Det er helt lovligt, risikofri, skattefrit, og alle over 18 i England kan gøre det (ikke i Storbritannien? Gå til nr. 2).

Det fungerer ved at drage fordel af gratis væddemål, der regelmæssigt tilbydes af bettingwebsteder ved at ‘matche’ dem på en bettingbørs. Matchet væddemål eliminerer risikoen (du satser både for og imod et bestemt resultat).

Dette giver dig mulighed for at skubbe den gratis indsats ud, som kan være så meget som £ 100. Multiplicer dette med hvor mange bettingwebsteder der er, og du kan ganske let komme væk med et overskud på et par hundrede pund.

Owen leder dig gennem, hvordan du får din første overskud på 13 £ (ved hjælp af et eksempel i det virkelige liv) i denne perle af en guide til matchende væddemål. Hvis du kender til en bedre måde at få £ 40 / hr til at sidde derhjemme, så lad os vide det!

Online undersøgelser
betalte undersøgelser

En stadig mere populær måde for studerende at tjene penge på er at udfylde online-undersøgelser i deres fritid. Forskningsvirksomheder ansætter altid nye medlemmer over hele verden for at besvare undersøgelser og teste nye produkter.

I et par minutters udfyldning af formularen kan du lave et par pund, der betales kontant eller belønning. Du kan poske op til £ 3 ($ 5) til nogle undersøgelser!

Et par gode at prøve er: Toluna, LifePoints, InboxPounds, Onepoll, Branded Surveys, i-Say, Opinion Outpost, The Opinion Panel, YouGov, Pinecone, SurveyBods, Hiving, Panel Base, Prolific, Valued Opinions, Panel Opinion, SurveyBods junkie.

Tilmeld dig også Swagbucks, som belønner dig for undersøgelser samt blot at surfe på nettet, se videoer og spille spil.

Opdatering: Se vores nye fulde guide til de bedst betalte onlineundersøgelser!

Betalt for søgning på Internettet
Er du interesseret i at tjene penge på at gøre det, du allerede gør online? Dette skal være en af ​​de nemmeste metoder til at tjene penge online uden virkelig nogen anstrengelse eller ændring i din adfærd.

Denne innovative idé fra Qmee.com belønner dig for at søge i Google, Bing eller Yahoo. Du installerer bare en enkel tilføjelse til din browser, og når du foretager en søgning kan der være et par sponsorerede resultater sammen med din normale søgning.

qmee betalt søgning

Hvert Qmee-resultat har en kontant belønning knyttet – hvis du er interesseret i det, skal du blot klikke på det og samle din belønning.

Den bedste ting er, at der ikke er noget minimum at udbetale – vores første var kun 72p kablet til vores Paypal-konto. Du har også muligheden for at donere det til velgørenhed.

Tilmeld dig gratis og start med at tjene på dine egne søgninger! Klik her for at starte.

Online markedshandel
Selvom dette ikke nødvendigvis er en nem måde at tjene penge på, kan investering i aktiemarkeder være indbringende, hvis du lærer at gøre det ordentligt og sikkert. På samme måde kan du lide betydelige tab, hvis du ikke tager det alvorligt.

I dag er der ikke behov for at finansiere lystbåde fra Wolf of Wall Street-stilmæglere. Du kan gøre det hele selv ved hjælp af online markedspladser.

Efter at have brugt mange timer på at undersøge denne nye mulighed har jeg eksperimenteret med de to største platforme: Plus500 og eToro.com. Begge tilbyder gratis praksiskonti.

Generelt foretrækker jeg eToro med over 8 millioner brugere over hele verden. Den er blevet vist i en BBC 2-dokumentar “Traders: Millions by the Minute” og begyndte for nylig at sponsorere flere Premier League-fodboldklubber.

handel med etoro

En af de bedste ting på eToro er CopyTrader-funktionen. Dette giver dig bogstaveligt talt mulighed for at se, følge og kopiere investeringerne fra andre toppresterende forhandlere.

Følg George’s komplette guide til handel på eToro for at lære mere. Jeg synes, $ 200 er et godt beløb for at få mest muligt ud af læringskurven ved at prøve et par forskellige markeder. Hvis intet andet lærer du meget om forskellige investeringer og brancher.

Vær opmærksom på, at al handel indebærer risiko. 75% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du skal overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Dette indhold er kun til uddannelsesmæssigt formål og er ikke investeringsrådgivning.

Start dit eget websted
owen burek

Er du interesseret i at generere passiv indkomst? Du har brug for et websted. Det er Måden at tjene penge mens du sover.

Det tager mindre end 20 minutter at starte en webside med Bluehost, det koster næppe noget og kan udføres af en 82-årig. Det tager kun lidt at tilslutte sociale medier for at få dine første besøgende, og der er masser af måder at tjene penge på dit websted.

Save the Student er kun et eksempel på et vellykket websted, der blev startet på universitetet af Owen Burek i hans første år, som siden er vokset til en heltids og betydelig virksomhed.

Køb og sælg domænenavn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *