11 Awful Mistakes That Every Amateur Blogger Make

Er du lige begyndt at blogge? Og begå fjollede fejl som amatørblogger,

Jeg ved, at du skyldes, at når jeg også går ind i denne bloggingverden, begik jeg også mange fejl, fordi jeg som nybegynder ikke ved for meget om blogging,

Uanset hvad det er, er fejl altid fejl, og du er nødt til at ordne det for at være en succesrig blogger.

Så på dette indlæg har jeg en samlet liste over de fejl, som enhver amatørblogger begår, da de begyndte der blogging rejse, og

Tro mig, og hvis du læser dette indlæg indtil udgangen, så får du at vide om dine mange fejl, som du skal undgå som en nybegynder-blogger.

BEMÆRK – Fordelene ved at læse denne artikel

Hvis du læser denne artikel fra start til slut, så får du at vide om:

Du finder 11 fejl, som enhver amatørblogger laver
Du finder også løsningen på enhver fejl, der er anført her, så læs indtil slutningen
Hvis du bare starter din blog, skal du ikke spilde din tid ved at gøre masser af fejl, som nybegynder gør, så hjælper dette indlæg dig meget
og mange flere
Så skal læse denne artikel indtil udgangen ..

Lad os hoppe og lige tale om de fejl, som enhver nybegynder-blogger begår:

1. Brug gratis domæne
2. Ikke at vælge en god hosting
3. Forfærdeligt blogdesign
4. Kopiering af indhold uden at give kredit
5. At ikke skrive konsekvent
6. Ignorer listebygning
7. Byg backlinks som skøre
8. Udnyt ikke trafik på sociale medier
9. Del kun dit indhold
10. At ikke knytte forbindelse til andre
11. Bange for at investere i plugins / værktøjer
1. Brug gratis domæne
Brug af et gratis domæne er en af ​​de største fejl, som enhver blogger begår ved at starte, jeg begik også denne fejl i 2017,

Men efter at have arbejdet meget hårdt på det gratis domæne, fik jeg ingen resultater,

og derefter flyttede jeg til et brugerdefineret domænenavn, og på grund af det fik jeg minimale resultater.

Så hvis du har et brugerdefineret domænenavn, får du mere eksponering, som du fortjener, og ved at registrere et domænenavn gør du din online tilstedeværelse med din blog.

At have et brugerdefineret domænenavn giver dig mere frihed til at gøre hvad som helst med din blog og hjælper dig med at etablere dig selv som et brand.

Hvis du er en nybegynder, der begår denne fejl, anbefaler jeg dig, at du ikke gør det og køber et brugerdefineret domænenavn, fordi det gratis domænenavn ikke kan give dig de resultater, du fortjener på længere sigt.

Nogle ulemper ved at bruge et gratis domænenavn:

Du kan ikke kontrollere dette domæne: Gratis domæneudbydere gav dig ikke fuld adgang til domænenavnet. Hvis du laver noget forkert med domænet, har domæneudbyderen fuld adgang til at slette dit domæne, og med det mister du alt dit indhold.
SEO uvenlig: Gratis domæner kan ikke indekseres korrekt i søgemaskinerne, og hvis du vil tjene penge på blogging, så anbefaler jeg ikke, at du går med Gratis domæne, gå også med et brugerdefineret domænenavn.
Dette er nogle ulemper ved at bruge et gratis domænenavn, og jeg tror nu, at du er opmærksom på denne fejl og

Hvis du tænker, at hvor du kan købe et domænenavn, kan du gå til tjenesteudbydere af domænenavne som NameCheap og Godaddy.

2. Ikke at vælge en god hosting
Har du ikke en god hosting eller bruger nogen gratis hosting?

Hvis ja, begår du en enorm fejl ved at ignorere dette,

God hosting er vigtig for enhver blogger, fordi hvis du bruger en gratis platform til at være vært for dit domænenavn,

Ligesom blogger.com så har du måske mindre kontrol i denne blog og også i gratis platforme. Du får ikke nok muligheder for at tilpasse den blog på din egen og,

Hvis du bruger nogen gratis hosting, er der større chance for, at du mister alt dit indhold, hvis det firma lukker ned.

Hvis du er en blogger, der begår denne fejl, anbefaler jeg dig at gå videre med en god hosting, der giver dig en lynhurtig hastighed,

Der er masser af hosting tilgængelige på markedet, der siger at give god hastighed, ubegrænset båndbredde og 24X7 support,

Men tilbyder alle hostingudbydere så meget af værdien af ​​staten på deres salgssider? Jeg tror “NEJ”

Så hvilken hosting skal du bruge som amatørblogger?

Hvis du spørger mig, så anbefaler jeg dig at gå med Siteground, fordi de leverer fantastiske funktioner til meget lave omkostninger,

Lige nu er millioner af websteder, der er vært på Siteground, og jeg er ikke den eneste, der anbefaler Siteground Hosting,

Selv wordpress anbefaler også Siteground (Du kan tjekke anmeldelser her)

Sådan kan du købe Siteground Hosting:

1. Klik på dette specielle nedsatte link for at købe hosting fra Siteground

Siteground-Pricing-Plan
I Siteground får du 3 planer, og du kan købe enhver plan i henhold til dit behov, men,

Hvis du er en amatørblogger, anbefaler jeg dig at gå med Startup-planen, fordi du som et nyt websted ikke har tilstrækkelig trafik, så den plan vil være helt perfekt til dig.

2. Indtast dit domænenavn

Siteground-Allerede-Domain
Her skal du klikke på “Jeg har allerede et domæne” og derefter indtaste dit domænenavn og klikke på Fortsæt-knappen.

3. Udfyld dine kontaktoplysninger nu

Når du har klikket på indtjeningsknappen, bliver du omdirigeret til denne side, og her skal du udfylde dine kontooplysninger.

4. Indtast dine kreditkortoplysninger

Nu skal du indtaste dine kreditkortoplysninger for at købe siteground-hosting.

5. Bekræft betingelserne

Nu har du bekræftet der vilkår og betingelser,

Derefter skal du klikke på knappen Betal nu, og det tager nogle få minutter at kontrollere, at de angivne oplysninger er korrekte eller forkerte.

Og det er det, du har købt din første hosting nogensinde fra siteground.

Bemærk: Hvis du bruger en billig hosting og vil migrere din blog til siteground, kan du bruge deres siteground migrator-plugin til at migrere din blog.

3. Forfærdeligt blogdesign
Dette er en af ​​mine største fejl, jeg nogensinde har begået,

Hvis du bruger gratis temaer, arkiverer du din egen destruktion.

Hvorfor siger jeg det?

Jeg siger dette, fordi tilbage i 2018 bruger jeg også gratis temaer, som hver nybegynder gør, og på grund af dette hackede min nichebaserede blog flere gange.

Jeg ved som en nybegynder, du har ikke et budget til at købe premium-temaer og plugins, og det er derfor, du bruger gratis temaer, hvilket gør din blog forfærdelig.

Men hvis du starter din blog, anbefaler jeg, at du opretter et budget til premium-temaer, fordi de fleste gratis temaer ikke optimerer til SEO, og giver dig heller ikke en god hastighed, som du ønsker, og de er ikke nemme at tilpasse,

I Brian Dean 200-rankingfaktorartikel nævnte han også, at hvis din blog ikke er optimeret til SEO og ikke giver en ordentlig grænseflade til brugeren, vil det være svært for Google at rangordne din blog.

Hvis du stadig tror, ​​at hvordan premium-temaer vil hjælpe dig, så er her nogle flere grunde til, at du plejede at investere i premium-temaer:

Premium-temaer ser meget professionelle ud, og hvis du er en blogger, og du bruger nogen gratis temaer, så blogger du måske overhovedet ikke attraktivt ud og husker altid en ting, ser dit websted ud til at spille en vigtig rolle i din blogsucces.
Premium-temaer opdateres ofte, og hvis du har spørgsmål, der er relateret til tematilpasning, kan du spørge der support, og de løser dit problem.
Premium-temaer er også SEO-optimerede og mobilvenlige.
Normalt er gratis temaer ikke nemme at tilpasse, men I premium-temaer har du mange funktioner, som du kan bruge til at gøre din blog professionel.
Jeg tror, ​​at du nu forstår, hvorfor pro-bloggere bruger premium-temaer i stedet for gratis. Hvis du er forvirret over at finde premium-temaer, så lad mig hjælpe dig,

Der er så mange premium-temaer, som du kan bruge, men hvis du er forvirret over at finde et godt, så har jeg nogle temaer, som jeg bruger:

GeneratePress: GeneratePress er et tema, som jeg bruger til dette. Ifølge mig er dette det bedste lette tema, jeg nogensinde har brugt. Dette tema giver dig masser af funktioner, som du kan tilpasse din blog,

GeneratePress er helt SEO optimeret og mobilvenlig. Hvis du vil have et premium-tema, der giver dig alt, kan du gå efter det.

Du kan også tjekke: Generatepress Discount 2020: 10% FRA [Eksklusive tilbud]

Som tra Pro: Astra-tema ligner GeneratePress, men i dette har du som regel flere funktioner end det, jeg bruger Astra på min tilknyttede blog, og det fungerer fantastisk med Elementor.

Elegante temaer: Elegante temaer er et af de populære temaer, og hvis du køber dette tema, får du mange temaer og plugin (Inkluder Divi, Boom og Monarch).

Hvis du leder efter et stykke temaer, som du kan bruge på dine flere blogs, så kan du gå med dem, jeg brugte det før, og de leverer live support, som hjælper dig med at løse dit problem.

Bemærk: Hvis du ønsker at købe et hvilket som helst tema, skal du sørge for at købe det fra mine tilknyttede links og købe en kop kaffe me.

Lad os nu gå videre med den endnu største fejl, som næsten enhver amatørblogger begår, da de netop startede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *