40 easy ways to make money quickly

sejobs

Hænder ned den hurtigste måde at tjene en masse penge (ja, uden at overtræde loven). Masser af studerende har virkelig tjent 100 £ fra denne teknik. Det er helt lovligt, risikofri, skattefrit, og alle over 18 i England kan gøre det (ikke i Storbritannien? Gå til nr. 2).

Det fungerer ved at drage fordel af gratis væddemål, der regelmæssigt tilbydes af bettingwebsteder ved at ‘matche’ dem på en bettingbørs. Matchet væddemål eliminerer risikoen (du satser både for og imod et bestemt resultat).

Dette giver dig mulighed for at skubbe den gratis indsats ud, som kan være så meget som £ 100. Multiplicer dette med hvor mange bettingwebsteder der er, og du kan ganske let komme væk med et overskud på et par hundrede pund.

Owen leder dig gennem, hvordan du får din første overskud på 13 £ (ved hjælp af et eksempel i det virkelige liv) i denne perle af en guide til matchende væddemål. Hvis du kender til en bedre måde at få £ 40 / hr til at sidde derhjemme, så lad os vide det!

Online undersøgelser
betalte undersøgelser

En stadig mere populær måde for studerende at tjene penge på er at udfylde online-undersøgelser i deres fritid. Forskningsvirksomheder ansætter altid nye medlemmer over hele verden for at besvare undersøgelser og teste nye produkter.

I et par minutters udfyldning af formularen kan du lave et par pund, der betales kontant eller belønning. Du kan poske op til £ 3 ($ 5) til nogle undersøgelser!

Et par gode at prøve er: Toluna, LifePoints, InboxPounds, Onepoll, i-Say, Opinion Outpost, Panel Opinion, The Opinion Panel, YouGov, Pinecone, SurveyBods, Hiving, Panel Base, Prolific, Valued Opinions, Survey Junkie.

Tilmeld dig også Swagbucks, som belønner dig for undersøgelser samt blot at surfe på nettet, se videoer og spille spil.

Opdatering: Se vores nye fulde guide til de bedst betalte onlineundersøgelser!

Betalt for søgning på Internettet
Er du interesseret i at tjene penge på at gøre det, du allerede gør online? Dette skal være en af ​​de nemmeste metoder til at tjene penge online uden virkelig nogen anstrengelse eller ændring i din adfærd.

Denne innovative idé fra Qmee.com belønner dig for at søge i Google, Bing eller Yahoo. Du installerer bare en enkel tilføjelse til din browser, og når du foretager en søgning kan der være et par sponsorerede resultater sammen med din normale søgning.

qmee betalt søgning

Hvert Qmee-resultat har en kontant belønning knyttet – hvis du er interesseret i det, skal du blot klikke på det og samle din belønning.

Den bedste ting er, at der ikke er noget minimum at udbetale – vores første var kun 72p kablet til vores Paypal-konto. Du har også muligheden for at donere det til velgørenhed.

Tilmeld dig gratis og start med at tjene på dine egne søgninger! Klik her for at starte.

Online markedshandel
Selvom dette ikke nødvendigvis er en nem måde at tjene penge på, kan investering i aktiemarkeder være indbringende, hvis du lærer at gøre det ordentligt og sikkert. På samme måde kan du lide betydelige tab, hvis du ikke tager det alvorligt.

I dag er der ikke behov for at finansiere lystbåde fra Wolf of Wall Street-stilmæglere. Du kan gøre det hele selv ved hjælp af online markedspladser.

Efter at have brugt mange timer på at undersøge denne nye mulighed har jeg eksperimenteret med de to største platforme: Plus500 og eToro.com. Begge tilbyder gratis praksiskonti.

Generelt foretrækker jeg eToro med over 8 millioner brugere over hele verden. Den er blevet vist i en BBC 2-dokumentar “Traders: Millions by the Minute” og begyndte for nylig at sponsorere flere Premier League-fodboldklubber.

handel med etoro

En af de bedste ting på eToro er CopyTrader-funktionen. Dette giver dig bogstaveligt talt mulighed for at se, følge og kopiere investeringerne fra andre toppresterende forhandlere.

Følg George’s komplette guide til handel på eToro for at lære mere. Jeg synes, $ 200 er et godt beløb for at få mest muligt ud af læringskurven ved at prøve et par forskellige markeder. Hvis intet andet lærer du meget om forskellige investeringer og brancher.

Vær opmærksom på, at al handel indebærer risiko. 75% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du skal overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Dette indhold er kun til uddannelsesmæssigt formål og er ikke investeringsrådgivning.

Start dit eget websted
owen burek

Er du interesseret i at generere passiv indkomst? Du har brug for et websted. Det er Måden at tjene penge mens du sover.

Det tager mindre end 20 minutter at starte en hjemmeside med Bluehost, det koster næppe noget og kan udføres af en 82-årig. Det tager kun lidt at tilslutte sociale medier for at få dine første besøgende, og der er masser af måder at tjene penge på dit websted.

Save the Student er kun et eksempel på et vellykket websted, der blev startet på universitetet af Owen Burek i hans første år, som siden er vokset til en heltids og betydelig virksomhed.

Læs Owens trin-for-trin-guide om, hvordan du starter et websted på 20 minutter. Det er virkelig et af de bedste aktiver, du kan have.

Gennemgå websteder og apps for kontanter
usertesting.com

Det ser ud til, at du er temmelig flot med en webbrowser, så måske er det tid til at slå pro og gennemse websteder som et betalt og sjovt job!

Introduktion af UserTesting.com – en ny platform, der betaler hverdagens folk til revi

Bliv en ‘Clickworker’
Clickworker.com-konceptet er baseret på ‘internet crowd crowd-sourcing’, hvor virksomheder reklamerer for specifikke, skalerbare opgaver, de har brug for hurtigt. Og for os er det en nem måde at tjene hurtige kontanter fra vores sofa.

clickworker

Der er forskellige opgaver, men oftest involverer de sindeløs dataindtastning, webundersøgelse eller udfyldning af formularer. Du bliver belønnet og betalt kontant (via Paypal) for det arbejde, du udfører, og du kan vælge, hvad og hvornår du arbejder. Giv det en chance. [Hvis du er baseret i USA, kan du også prøve Amazons ‘Mechanical Turk’].

Kræv tilbagebetaling
Mange studerende arbejder deltid eller i sommermånederne, og andre er på placeringer eller betalte praktikpladser. Oftere end ikke, hvis du er studerende, der arbejder i løbet af året, betaler du indkomstskat.

Hvorfor? Simpelthen fordi få studerende når det personlige skattefrie indkomstgodtgørelse hvert år, men de får en grundlæggende nødsituationskattekode af deres arbejdsgivere, hvilket betyder, at der betales skat, når det ikke skulle være det.

Klik for at bruge skatbegrænsningsberegneren

For at lære mere og beregne, hvor meget du kan betale tilbage, se vores vejledning om refusion af studerendes skat.

Få cashback, når du handler
Vores Quidco Cashback
Jeg tjente så meget på 2 år

Dette er ikke kun en måde at tjene penge på, men også at spare penge som studerende. Hvis du ser på det på en anden måde, tjener du penge med hvert køb, du alligevel ville have foretaget, hvad enten det drejer sig om 10% eller 0,5% cashback.

Der er en række cashback-websteder derude, som betaler dig den provision, de ellers ville have tjent.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig Top Cashback, Quidco.com og Swagbucks, som er gratis og tilbyder det bedste udvalg af forhandlere og eksklusiviteter.

Deltidsjob
bar job

Et deltidsjob er det åbenlyse førstevalg, valgt af de fleste studerende, der ønsker at supplere deres studielån. Det giver en temmelig stabil strøm af indkomst og kan gøre det muligt for dig at få værdifuld arbejdserfaring.

Men gode job er ikke altid nemme at finde!

Start med vores studerendes jobsøgning, og kontroller derefter lokale rubrikannoncer og din universitets karriereservice for ledige stillinger.

Det er også værd at tilmelde dig CV-bibliotek, en gratis service, der matcher dit CV med passende deltidsjob og karrieremuligheder.

Læs vores guide til at finde et deltidsjob mens du studerer for flere tip.

Spil på Fiverr
Fiverr håner

Fiverr er nu verdens største markedsplads for folk, der tjener penge på at sælge små tjenester (kendt som ‘optrædener’).

Hvad du tilbyder kan være absolut alt fra skrivning og oversættelse, udstationering på sociale medier, afspilning af pranks og undervisning til oprettelse af musik, voiceovers og korte videoklip for mennesker over hele verden!

Standardprisen er $ 5 (deraf Fiverr ..), men du kan knytte ekstra tjenester til optrædener for flere penge. Selvom det måske ikke synes meget, kan det hurtigt tilføjes, og der er masser af eksempler på, at folk lever virkelig godt fra stedet. Nøglen er at få et system på plads, der minimerer den tid, der bruges på hver koncert.

Men der er en anden måde at tjene endnu mere på Fiverr for potentielt langt mindre arbejde. Hvordan? Ved blot at videresælge optræden andre steder. Find for eksempel en anstændig logo-designer og svar derefter på job på Upwork eller endda lokale klassificerede. Et $ 5-forbrug kan nemt blive $ 50 +, og det kan gentages!

Hvis du overhovedet ikke er interesseret i at sælge, er der så meget gode ting, du kan gøre for dig selv. Bliv en gennemgang og bliv inspireret!

Gennemgå musik for pengene
Hvis du elsker musik, gør det til din forretning ved at gennemgå usignerede bands og artister online for kontanter med Slicethepie.

Det kan tage et stykke tid at opbygge dit omdømme, men nogle brugere af webstedet har sagt, at de tjener £ 40 om måneden. Dette lyder måske ikke som meget, men hvis det er noget, du nyder, skulle det ikke være hårdt arbejde og er en anden ting til dit CV. Penge, du tjener, vil være i US $, men enhver kan tilmelde sig og gennemgå.

slicethepie

For at komme i gang skal du gå over til Slicethepie nu eller læse vores hurtigguide for mere information.

Sælg dine noter
Hvis du ikke har noget imod at dele dine noter med andre studerende, er det en god måde at generere lidt ekstra kontanter på. Der er steder derude, som du kan uploade dine noter til sammen med din pris, og så når en anden studerende henter dem, får du betaling.

De fleste af disse sider som Nexus Notes og Stuvia er gratis for dig at angive dine noter, men har en tendens til at tage et overskud på din fortjeneste for at håndtere markedsføringen osv., Så du ikke behøver at gå derude og promovere dine noter selv.

Du bliver sandsynligvis nødt til at uploade PDF-filer, men det er det værd for returneringen, og du kan indsende håndskrevne noter, men du vil sandsynligvis tjene flere penge, hvis de er indtastet.

Sælg brugte kursusbøger
En fantastisk måde at tjene penge på er at købe andre studerendes lærebøger i slutningen af ​​året og derefter sælge dem lige efter friskers uge – når det nye indtag af studerende ved, at de har brug for dem!

Du kan enten annoncere på campus eller liste dem meget let online på Amazon Marketplace (husk bare at de tager en provision på solgte bøger).

Her er 28 andre ting, du kan vælge

Børnepasning
Det er en klassisk penge maker og det med god grund. Du får betalt (godt) for at se tv og ikke meget andet – forhåbentlig!

Hvis du undrer dig over, hvad du skal opkræve, skal du se på lokale annoncer, men du kan forvente at blive betalt over £ 9ph, selvom du ikke er uddannet i børnepasning.

Bortset fra at reklamere for dig selv, er det gratis at oprette en profil på Care Babysitting. Det kan virkelig være lette penge (medmindre du sidder fast med barnet fra helvede!).

Vores guide til babysitting leder dig gennem de vigtigste overvejelser. For eksempel i Storbritannien har du brug for en DBS (Disclosure and Barring Service) -check for at passe små børn, selvom nogle forældre muligvis ikke beder om en.

Hundevandring & siddende
Hvis babyer ikke er din ting, er måske hjørnetænder … hundesiddende er en stor forretning. Studerende har især sandsynligvis fri tid i løbet af dagen, når andre er ude på arbejde og er bekymrede for deres kæledyr derhjemme.

Du kan poske omkring £ 8 i timen pr. Hund, og det er også en fantastisk måde at holde sig i form.

Deltag i Care Pet Care, der er bedst til hundesæde og også Tailster, der er specialiseret i hundevandrere.

Bliv din egen bank
være din egen bank

“Peer-to-peer” -udlån er bankens fremtid. Det skærer mellemmanden ud og overfører højere renter til dig og billigere lån til låntagere. Og det hele styres online ud fra komforten i din sofa.

Grundlagt i 2009 var RateSetter den første, der tilbagebetalte långivere for forsinkede betalinger eller misligholdelser gennem sin ‘Provision Fund’. Effektivt er det designet til at være som en normal opsparingskonto. Hidtil siger RateSetter, at ingen investorer nogensinde har mistet penge, og at de er fuldt ud FCA-reguleret.

Lige nu kan du forvente at opnå op til 5% fast afkast, afhængigt af hvor længe du vælger at låne ud. Hvis du kan, skal du gå til ISA-kontoen for at tjene renter skattefrit.

Der er intet gebyr for at hæve dine penge fra RateSetter, medmindre du låser fast i en 1 eller 5 års højere fast rente, hvor det tidlige tilbagetrækningsgebyr er henholdsvis 0,3% og 1,5%.

Opdatering: få en bonus på £ 100 også i en begrænset periode, når du investerer £ 1.000 i et år.

Arbejd som en velgørenhedssamler
Okay, så dette job tager en bestemt type person, da du bliver nødt til at tage en masse afvisning og være vedvarende.

Men hvis du er sprudlende, nacn og regner med, at du kunne sælge is til en eskimo, kan dette faktisk være en god idé til at tjene penge til studerende. Du får betalt provision ved nye tilmeldinger (typisk omkring £ 20).

Se både Wesser og velgørenhedswebsteder som Oxfam.

Lej dit hus ud til filmoptagelse
Regissører for TV og film er altid på jagt efter huse at filme i. For eksempel blev en scene til Coronation Street for nylig filmet i studenterhuset, en af ​​Redd Student-redaktørerne, der plejede at bo i!

Ikke kun kan du tjene gode penge, men det er skørt at se dit eget sted på tv. Start med at kigge på dette sted.

Lej din krop ud
studerende tænker Hvis du er komfortabel med at tage dit kit af, så hvorfor ikke prøve livsmodellering. Sid der i buffen, mens spirende kunstnere fanger din hver kurve (eller pokey-bits) i skræmmende detalje! Prøv RAM, et websted, der er specielt designet til denne slags job.

Du kan også blive involveret i kliniske lægemiddelforsøg, men vær sikker på, at du fuldt ud værdsætter alle tilknyttede risici.

Advarsel: Gør ikke noget, du ikke har det godt med, uanset hvor desperat du er efter penge!

Freelance arbejde
Måske kan du lide at skrive, styre Facebook-sider eller lave lidt grafisk design på din fritid. Der er så mange freelance job derude, der kræver enkle færdigheder eller bare tid, som en anden måske ikke har.

Og det bedste ved freelancing er, at du kan arbejde for kunder i Storbritannien og hele verden med bare en internetforbindelse hjemmefra, til dine egne timer, mens du udvikler værdifulde færdigheder.

Et godt sted at starte med det førende freelance-site Upwork.com. Eller prøv at bruge vores studentjobsøgning for at finde freelancejob tættere på hjemmet.

Sælg tøj på eBay
ebay-logo Hver eneste bedste ven, når det kommer til at slippe af med junk, er eBay. Online-auktioner er en sikker-ild-måde at omdanne den ærmeløse jakke (som kom ind og ud af mode om en uge) til hårde kontanter.

Nogle eBay-sælgere ser på trends og forsøger at forudsige, hvad der vil være stort foran markedet. Hvis du er god og ikke har noget imod at tage en risiko, kan du købe tidligt i bulk og sælge videre når mani rammer.

For flere flere tip til salg på eBay skal du læse denne vejledning.

Sælg dine historier og videoer
Hvis du har en interessant historie, kan du prøve at sælge den til papirerne. Det kan være alt fra at sove med en professionel fodboldspiller til at blive fanget i en tøjhest!

Et af Save the Student-teamet var uheldigt nok til at få en due flyvende igennem og knuste deres vindue på universitetet og solgte historien til The Sun for en ryddig £ 50.

Du kan også film dine kammerater på alle tidspunkter og sende den til You’ve Been Framed for at netto dig selv £ 250 og et par sekunders berømmelse.

YouTube-videoer
I henhold til nylige statistikker ser vi nu flere videoer på YouTube end søgninger på Google. Og med recen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *