‘All they care about is making money.’ Can my supermarket manager force me to remove my face mask at work?

At bære masken får mig til at føle mig mere sikker og hjælper med at beskytte mig mod coronavirus. Det forstyrrer ikke min evne til at udføre mit job ‘

E-mail-ikon
Facebook-ikon
Twitter-ikon
Linkedin-ikon
Flipboard ikon
Udskriv ikon
Ændre størrelse på ikon
Referencerede symboler
WBA
1,14%
FB
0,03%
Kære Moneyist,

Jeg er i 60’erne og arbejder for en velkendt supermarkedskæde i North Carolina. Mit job kræver, at jeg til enhver tid er i gangene og besvarer kundernes spørgsmål og lagerholder.

Jeg besluttede at bære en ansigtsmaske, fordi jeg ikke er i stand til at forblive seks meter væk fra andre kunder i henhold til vejledningen fra Centers for Disease Control and Prevention. Min manager bad mig om at tage det af. Han sagde, at virksomheden fulgte CDC-retningslinjerne, som sagde, at masker ikke har nogen indflydelse på at beskytte os mod coronavirus. Han vil ikke tillade mig at bære det.

Han fortalte mig også, at hvis jeg følte mig utilpas med at arbejde, kunne jeg gå hjem. Naturligvis ville han ikke betale mig, hvis jeg gik hjem, så det er let for ham at sige. Han sagde, at det ikke var hans beslutning, og sagde, at han bare fulgte virksomhedens ordrer. Han sagde dog, at hvis en læge forsynede mig med en note, hvori han sagde, at jeg var nødt til at bære en maske, ville jeg have lov til at bære masken, mens jeg arbejdede.

Moneyist i en alder af coranvirus: Hvor meget tip du leveringspersonen under coronavirus-pandemien?

Hvornår har folk med myndighed ret til at forhindre dig i at bruge nogen mulige midler til at beskytte dig selv, så du føler dig komfortabel på arbejdspladsen? Det er som om alt, hvad de interesserer sig for, er at tjene penge. Det er allerede hektisk nok med alt det ekstra pres fra de mennesker, der kommer ind, og som til tider er rasende, fordi vi er ude af grundlæggende fornødenheder som håndrenser og toiletrulle.

Da han bad mig om at tage det af, føltes det som om han hældte salt i et sår. I perioder som disse, synes du ikke, at det ville være rart af folk at udvise en anerkendelse? At bære masken får mig til at føle mig mere sikker og hjælper med at beskytte mig mod coronavirus. Det forstyrrer ikke min evne til at udføre mit job. Jeg spekulerer på, om andre virksomheder i detailbranchen også behandler deres ansatte på denne måde?

Tak for din tid og for at lytte. Min Gud velsigne verden i disse vanskelige tider.

Bare forsøger at forblive i sikkerhed

Kære forsøg,

Amen til det. Hvis det var mig, ville jeg sige, ”Bær masken, hvis den får dig til at føle dig mere sikker. Tak for at du kom på arbejde i dag. ” Men vi kan ikke altid kontrollere, hvad andre mennesker gør.

Jeg er også enig i, at tro snarere end frygt er vigtig på et tidspunkt som dette. Der er så meget, vi ikke ved om COVID-19, men vi har muligvis brug for mere end Gud for at få os igennem dette. Vi har fri vilje og uanset din religiøse eller spirituelle overbevisning, kan denne vilje få vores til at bryde os. Vi bliver nødt til at fungere som et team, blive hjemme, hvis det er muligt, og øve social distancering for at hjælpe med at stoppe spredningen af ​​COVID-19.

Der er argumenter for og imod masker. Der er nogle, der argumenterer for, at det at fortælle folk om ikke at bære dem, mens medicinsk personale gør det, kun vil tjene til at forvirre folk; de siger, at det vil stigmatisere dem, der simpelthen foretrækker at bære dem og / eller har en allerede eksisterende tilstand. De påpeger også, at masker sender en advarsel til dem, der muligvis ikke tager denne virus alvorligt.

Nogle tidligere undersøgelser har konkluderet, at ansigtsmasker har bidraget til at reducere forurening ved at reducere dråber, der sprøjtes i luften i influenzasæsonen; en anden japansk-baseret undersøgelse siger, at dette fungerer, når det er parret med vaccination, og ikke en mulighed i dette tilfælde. det kan være, at de arbejder i en lille mængde sager, og / eller bare at bære dem hjælper med at fremme sund adfærd.

Moneyist i en tidsalder af coranvirus: ‘Dette er sådan en åbenlyst ignorering af råd om coronavirus fra CDC.’ Kan min arbejdsgiver tvinge mig til at gå på arbejde?

Ansigtsmasker hjælper med at forhindre patienter i at sprede virussen, men de beskytter ikke de sunde, siger Centers for Disease Control and Prevention. De kan hjælpe med at fungere som en barriere, hvis en syg hoste eller nyser. “De fleste ansigtsmasker filtrerer ikke effektivt små partikler fra luften og forhindrer ikke lækage omkring kanten af ​​masken, når brugeren inhalerer,” tilføjer CDC.

De er dog nødvendige for sundhedspersonale. N95-masker er strammere montering end kirurgiske masker og beskytter ifølge små partikler og store dråber, ifølge CDC. Sundheds- og humanitærsekretær Alex Azar sagde, at der kun er 30 millioner N95-masker i det nationale lagre, og “så mange som 300 millioner masker er nødvendige i USA til sundhedsarbejdere.”

Hvis du er sund, behøver du kun bære en maske, hvis du passe på en person med mistanke om COVID-19-infektion, ifølge Verdenssundhedsorganisationen. ”Bær en maske, hvis du hoster eller nyser. Masker er kun effektive, når de bruges i kombination med hyppig håndrensning med alkoholbaseret håndgnid eller sæbe og vand, ”tilføjer organisationen.

Forsendelser fra frontlinjerne i en pandemi: ‘De har sammenlignet det med en krig, hvor antallet af skader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *