Animal Crossing money making: How to get bells fast in New Horizons explained

Én aktivitet, du vil finde dig selv, der gør meget i Animal Crossing: New Horizons er at tjene penge eller, for at være nøjagtig, at tjene klokker.

Der er mange måder, du kan tjene penge på i New Horizons; det kan være så simpelt som at sælge skaller eller så risikabelt som at spille stilkmarkedet.

I denne vejledning finder du en række penge, undskyld – klokke, der laver metoder, vi har opdaget i Animal Crossing: New Horizons for at hjælpe dig med at forblive så velhavende som muligt.

På denne side:

Bells in Animal Crossing: Nye horisonter forklaret
Dyrekrydsning af penge at tjene: Hvordan man får klokker hurtigt i New Horizons
Bells in Animal Crossing: Nye horisonter forklaret
Klokker er en af ​​de to valutaer, du kan bruge og tjene på Animal Crossing: New Horizons. Den anden valuta er Nook Miles.

Du bruger klokker til at betale dine forskellige pantelån, finansiere opgraderinger til din ø, købe nyt tøj og møbler, blandt andre aktiviteter.

Animal_Crossing_New_Horizons_Bells_6
Klokker er dybest set det, der får Animal Crossing-verdenen til at gå rundt. Af denne grund kommer du til at tilbringe meget af din tid i New Horizons på at tjene og bruge klokker.

Du kan finde din nuværende klokkesaldo ved at åbne din beholdning.

Animal_Crossing_New_Horizons_Bells_2
Hvor finder du din klokkebalance i din beholdning.
Dyrekrydsning af penge at tjene: Hvordan man får klokker hurtigt i New Horizons
Nedenfor finder du nogle pengeoparbejdningsmetoder til New Horizons, som vil gøre det lettere at afbetale dit prioritetslån eller finansiere den nye tilføjelse til din ø.

Køb Bell Vouchers med dine Nook Miles. For 500 Nook Miles hver vil en af ​​disse værdikuponer give dig 3000 klokker. Dette gør Bell Vouchers til en fantastisk måde at tjene nogle hurtige penge, især hvis du har samlet en stor mængde Nook Miles.
Spil stilkmarkedet. Hvis du leder efter en høj risiko, høj belønningsinvestering, er stilkemarkedet i New Horizons for dig. Hver uge besøger Daisy Mae din ø for at sælge næse til en pris, der varierer fra uge til uge. Du kan derefter sælge disse næse til nooklings; deres priser vil dog variere fra dag til dag, så du kan ende med at tabe.
Sælg dagens ‘Hot Item’ hos Nook’s Cranny. Når Nook’s Cranny er åbnet på din ø, vælger Nooklings en ‘Hot Item’ hver dag. Hvis du sælger denne specifikke vare til Nooklings på denne dag, modtager du det dobbelte af fortjenesten. ‘Hot Item’ er tilfældigt valgt, så du kan ikke altid være i stand til at drage fordel af denne bonus.
Animal_Crossing_New_Horizons_Bells_3
Du kan sælge forskellige varer hos Nook’s Cranny.
Komplette favoriserer for dine landsbyboere. De dyr, der befolker din ø, vil altid være på udkig efter en hjælpende hånd, og hvis du tilbyder din, vil de belønne dig. Undertiden er denne belønning klokker, andre gange kan det være ekstra tøj eller møbler, som du kan sælge.
Sælger uønskede møbler. Gennem hele din tid i New Horizons kommer du til at modtage, finde, købe eller oprette en frygtelig masse møbler, hvoraf nogle ikke vil du have. At sælge dette uønskede møbler er en fantastisk måde at tjene nogle klokker på. Du kan yderligere gøre dette ved at bruge dine ekstra håndværksmaterialer til at skabe møbler til salg også til Nooklings.
Fangst og salg af fisk. Farvandet omkring din ø er fyldt med fisk, og med din pålidelige fiskestang kan du hurtigt tjene nogle penge ved at sælge dem til Nooklings på enten Nook’s Cranny eller Residential Services. Der er ingen grænse for, hvor mange fisk du kan fange hver dag heller, så hvis du elsker at fiske, er dette en fantastisk måde at tjene nogle klokker på.
Animal_Crossing_New_Horizons_Bells_5
Hold øje med penge rock!
Animal Crossing: New Horizons er ankommet! Når du har konfigureret karaktertilpasning, dit ønavn og valgt den rigtige sæson til din halvkugle, er det tid til at komme på arbejde med din nye ferieliv. Heldigvis har vi nogle Animal Crossing New Horizons-tip til det. Der er værktøjer til håndværk (f.eks. Nye stiger og hvælvede stænger), materialer at finde, hvepsstik at undgå og Nook Miles and Bells at lave, og selvfølgelig et hus, museum og vigtigst af alt, rådhuset og Isabelle til at låse op . Endelig – du kan deltage i multiplayer, bruge amiibo og lære, hvordan gemme fungerer i New Horizons.

Find penge rock. Penge rock er, som navnet antyder, en klippe, der vil give dig penge, når du rammer den med en spade. Hver dag en af ​​klipperne på din ø vil omdanne til penge klippen, og det er op til dig at jage den ned. Vær forsigtig, hvis du bruger en spinkel skovle – det kan gå i stykker under din søgen efter at finde denne undvigende klippe.
Fangst og salg af bugs. Din ø er hjemsted for en række forskellige insekter, fra fredelige sommerfugle til meget vrede hveps, og alle af dem kan sælges til Nooklings på Residential Services og Nook’s Cranny, når den åbner. Husk – det er altid en god ide at donere den første nye bugfejl, du fanger til museet for at sikre, at den føjes til samlingen, selvom Blathers ikke er for glad for bugs.
Sælger skaller. Hver dag a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *