Bluehost Black Friday Deals 2019 – Up to 75% Off On All Plans

sekjobs

Leder du efter Bluehost Black Friday-tilbud?

Så er du land på det rigtige sted, for i dette indlæg vil jeg dele dig dealen med Bluehost, som vil blive sendt live på denne Cyber ​​Monday / Black Friday Week.

Hvis du overvejer at starte din blog, er dette det rigtige tidspunkt for at gøre det, fordi i disse dage tilbyder mange hostingfirmaer en enorm rabat på deres planer.

Bluehost er de mest populære hosting-udbydere. Hvis du lige starter din blog, er jeg forbandt sikker på, at du har hørt dette navn

Mange bloggere og internetmarketing foretrak at bruge denne hosting på deres blogs og med over 2 millioner websteder / blog er i øjeblikket vært på Bluehost.

Plan

Oprindelig pris

Black Friday-tilbud

Grundlæggende

3,95 $ / måned

2.65 $ / Måned

Plus

5.95 $ / Måned

4,45 $ / måned

Choice Plus

5.95 $ / Måned

4,45 $ / måned

Klik her for at aktivere rabat
Sådan aktiveres Bluehost Black Friday-tilbud
1. Klik her for at aktivere speciel Black Friday-rabat

2. Vælg din foretrukne plan, jeg anbefaler dig at gå med plusplan for at få flere fordele med hensyn til opbevaring og alt sammen

3. Indtast nu dit eksisterende domænenavn, eller vælg et godt nyt domænenavn derefter, og klik på næste knap.

4. Udfyld nu alle oplysninger

5. Vælg derefter faktureringscyklus (jeg foreslår, at du køber i mere end et år for at se der ydeevne og mere) og klik på “send” -knappen for at få fat i hosting.

Bemærk: Tillykke! om at tage en klog beslutning og vælge den bedste hosting til din blog.

Du er velkommen til at maile mig, hvis du vil have hjælp til opsætning af webstedet (Vedhæft kvittering) – guideblogging7@gmail.com

Så i denne Black Friday giver Bluehost 75% RABATT på alle deres planer, og jeg er sikker på, at du også ønsker at få fat på disse fantastiske tilbud i denne Black Friday-uge.

På markedet er der masser af tilbud, men jeg vil anbefale dig at gå sammen med Bluehost, fordi de indlæser webstedet meget hurtigt, og der er støtte bogstaveligt talt forbløffende, derfor anbefales denne hosting også af wordpress.

Så uden at spilde noget tid, lad os gå videre og tale om nogle nøglefunktioner / grund til at vælge denne vært på Black Friday.

Årsag til at vælge Bluehost Black Friday / Cyber ​​Monday-tilbud 2019
Bluehost-funktioner
Daglige / ugentlige sikkerhedskopier
99,9% oppetid
Gratis domæne i et år og gratis SSL
30 dage intet spørgsmål Stil pengene tilbage-garanti
24X7 Guru Support
Daglige / ugentlige sikkerhedskopier
Hvis du er bekymret, fordi du ikke har tid til at tage sikkerhedskopier, kan Bluehost hjælpe dig med det. Grundlæggende giver Bluehost en daglig / ugentlig backup-mulighed, hvor du kan planlægge din daglige / ugentlige sikkerhedskopi til hele dit websted.

Og alle de sikkerhedskopieringer, som Bluehost tager på daglig / ugentlig basis, sendes automatisk til din indbakke, så du kan få adgang til dem, hvis du går glip af nogle filer.

Nogle gange ved vi aldrig, at nogle filer kan gå tabt eller noget andet. Så i dette tilfælde kan du nemt kontakte deres team, og deres team vil give hele sikkerhedskopieringen af ​​dit websted.

Ved at bruge denne backupindstilling har du ikke brug for nogen WordPress-plugins til at tage sikkerhedskopier og gemme dit google-drev.

99,99% oppetidsgaranti

Den største smerte for enhver blogger er, at hosting altid går ned, men Iin Bluehost kan jeg sikre dig, at dit websted ikke vil gå ned, fordi de tilbyder 99,99% oppetidsgaranti,

Deres servere er over hele verden, så de sikrer, at dit websted er live og fortsætter med at køre.

Klik her for at aktivere 75% øjeblikkelig rabat
Gratis domæne i et år og gratis SSL
Du ved allerede, hvis du har købt .com, .in typer af domænet, vil de koste dig omkring et sted 10 $ i et år, men når du tilmelder dig en Bluehost-delt plan på denne Black Friday, så får du et gratis domæne fra Bluehost til et år.

Dette er ikke en ende, Bluehost tilbyder også en gratis SSL, så du ikke behøvede at købe SSL fra et andet sted.

30 dage uden spørgsmål Stil pengene tilbage-garanti og 24X7 Guru support
Bluehost tilbyder en 24X7 Guru-support, der betyder, at hvis du har brug for nogen form for hjælp, så du kan kontakte ham, og de vil løse dine spørgsmål ved at give dig nyttige guider. Årsagen nr. 1 til, at jeg reklamerer for Bluehost, fordi de giver meget god støtte.

Hvis du allerede har et websted og vil migrere hele dit websted fra din tidligere hosting til Bluehost, kan du bare fortælle deres team, og de vil migrere dit websted uden omkostninger.

Hvis du vælger Bluehost, kan jeg give dig sikkerhed for, at du aldrig vil blive imponeret over der kundesupport.

Bluehost giver også en 30-dages pengene-tilbage-garanti på hosting-planen, så hvis du ikke kan lide at være hosting, så kan du kontakte dem og bede om refusion, og tilbagebetalingen, du har iværksat, vender tilbage til din bank inden for 7 arbejdsdage.

Ofte stillede spørgsmål relateret til Bluehost Black Friday 2019-tilbud
1. Hvad er Bluehost Black Friday-aftale?

I denne Black Friday tilbyder Bluehost 75% rabat på alle planer, så hvis du planlægger at købe det, så er det det rigtige tidspunkt for dig.

2. Hvordan kan jeg få fat i denne Bluehost Black Friday-aftale 2019?

Hvis du ønsker at få fat i Bluehost-hosting på dette

5. Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg ikke kan lide Bluehost-tjenesten?

Ja, du kan få 30 dages returret, så du kan få en let refusion inden for 7 dage.

6. Hvornår slutter denne fantastiske aftale?

Jeg kan ikke sige noget, fordi Black Friday-ugen er væk i en uge, så hvis du ønsker at købe den, anbefaler jeg dig at gribe den lige nu!

Konklusion af Bluehost Black Friday Deal 2019

Jeg håber, at denne artikel hjælper dig med at forstå de fantastiske tilbud, der kommer live på denne Black Friday,

Jeg anbefaler dig meget at få fat i denne hosting, fordi de funktioner, de leverer i denne overkommelige pris, er enorme,

Hvis du med succes greb denne hosting så kudos til dig og fortæl os også, hvilken plan af Bluehost du greb om denne Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *