Copying Content Without Giving Credit

Mange bloggere synes, at skrivning af indhold er en hård opgave, og det er derfor, de kopierer andre bloggere-indhold ved at gøre nogle ændringer og uden at tage deres tilladelse,

Og det er derfor, de ikke rangerer på google, fordi det indhold, som de kopierede, allerede er rangeret på google, og det indhold, de har offentliggjort, kommer ind i plagiering.

Jeg tror, ​​at dette spørgsmål nu stiger i dit sind, “Hvad er plagiering?”

Plagiering er noget, som Google hader; Hvis du gør dette, er det som om du begår SEO-selvmord.

Så hvis du laver denne fejl, skal du være opmærksom og forsøge at producere indhold på egen hånd,

For hvis du opretter indhold på egen hånd, så kan du også give dit personlige præg på det, du giver, ikke kan give ved at kopiere andre blogs.

Hvis du vil have succes med blogging, så er du nødt til at sætte indhold på egen hånd.

Og hvis du tager nogen sætning eller tager et billede fra en blog, så prøv at give dem æren, hvilket hjælper dig med at få et godt forhold til dem.

Jeg begik også den samme fejl, da jeg lige var begyndt, men efterhånden forstår jeg, at dette ikke hjælper mig på lang sigt.

5. At ikke skrive konsekvent
Dette er en af ​​de fejl, du skal undgå lige nu,

Fordi hver blogger, der lige er startet, kun skriver et par blogindlæg, og efter et par måneders ventetid kan de ikke se resultater, så de tror at stoppe denne blog,

Men dette er helt forkert, fordi du ikke kan bestemme fremtiden for nogen blog ved kun at skrive et par blogindlæg,

Hvis du vil se nogle resultater, skal du sætte flere skridt på at skrive indhold og stopper ikke efter at have skrevet et par indlæg,

Fortsæt med at skrive konsekvent og læg lys på søgeordsundersøgelser for at få din blog bemærket af google inden for et par måneder,

Jeg ved ved starten, at du måske står over for mange vanskeligheder, mens du skriver, og måske nogle gange sad du fast på et tidspunkt,

Men hvis du skriver en artikel konsekvent, bliver det din vane, og du kan nemt oprette indhold uden forhindringer.

Hvad hvis jeg ikke ved, hvordan man skriver et godt blogindlæg da?

Hvis du kæmper for at skrive et godt blogindlæg, skal du følge disse trin, som hjælper dig med at oprette et godt blogindlæg hurtigt:

Find emner til dit blogindlæg (Du kan bruge et websted som Quora eller Reddit til at finde ideer), foretage derefter nogle søgeordsundersøgelser omkring dette emne og fundet nogle fremragende nøgleord (For at finde nøgleord kan du bruge et værktøj som SEMrush)

Herefter skal du analysere “Top 10-artiklen relateret til den” og oprette en oversigt i henhold til din forståelse.

Når du har oprettet en oversigt over dit blogindlæg, kan du begynde at skrive, og du kan gentage den nøjagtige strategi hver gang og fremstille indhold af god kvalitet konsekvent.

Jeg tror nu alt er ryddet for dig, så lad os gå videre til den næste fejl, som newbie begår.

6. Ignorer listebygning
Ignorering af en listebygning, Er en af ​​de fejl, jeg lavede, da jeg startede denne blog, og efter fem måneder af denne blog begyndte jeg listebyggelse,

Og nu ved jeg, at listebygning hjælper meget med at skabe kvalitetstrafik til din blog, som genererer indtægter for dig.

Hvis du allerede har startet din blog og tænker på opbygning af startliste eller ej, anbefaler jeg dig at gå efter den, fordi opbygning af e-mail-lister er en af ​​de bedste metoder til at fange dine loyale abonnenter.

Hvordan kan opbygning af e-mail-listen hjælpe dig?

Du ved allerede, at Google ændrer deres algoritme dagligt, og måske en dag kan der ske en vis misforståelse, og du fik en straf på din blog, men på det tidspunkt kan du få trafik og indtægter ved hjælp af e-mail-marketing.

Hvilken e-mail marketing software skal du bruge?

Der er så mange værktøjer på markedet, som du kan bruge til at markedsføre e-mail, men jeg vil anbefale dig at gå med Convertkit,

Hvorfor?

For da jeg startede e-mail-marketing på denne blog, bruger jeg en billig e-mail-marketingtjeneste, der koster mig omkring 10 $ / måned, men efter at have brugt den i en måned,

Jeg begyndte at frustrere, fordi de e-mails, som jeg sender til mine abonnenter, går til spam eller salgsfremmende fane,

Så en af ​​min ven Sumit Sao anbefaler mig at gå med Convertkit, fordi han allerede brugte det,

Så på vegne af denne henstilling tager jeg Convertkit 30 dage gratis prøveversion og bogstaveligt talt, efter at jeg har brugt deres tjeneste nu,

Jeg er virkelig glad, fordi alle mine e-mails går ind i den primære fane nu, og med det kan jeg oprette forbindelse til mine loyale abonnenter.

7. Byg backlinks som skøre
Aah! Er backlinks afgørende for amatørbloggere?

Hvis du er en newbie-blogger, så vil dit svar være “Ja”, det er det, og jeg er enig med dette, men newbie-blogger har en misforståelse, at for at rangere et nyt sted, skal du lave masser af backlinks i starten

Men dette er en forkert tilgang,

Fordi hver nybegynder-blogger lige starter en ny blog, laver få blogposter og begynder derefter at oprette linkopbygning fra den anden dag, og jeg tror, ​​det er derfor, mange nybegynderbloggere ikke ser resultaterne.

Jeg begik også den samme fejl i begyndelsen, og efter at have lagt en masse indsats i dette i starten fik jeg ingen resultater, så hvis du laver dette

Så hvornår skal du begynde at lave linkbygning?

Jeg anbefaler dig, I starten lægge en ekstra indsats i at skabe indhold og,

Opret også nogle tilbagekoblinger, der ikke følger, ved at kommentere andres blogs, fordi aggressiv blogpromotering i starten muligvis vil påvirke din blog / dit websted.

Så jeg anbefaler, at når du har 30 – 100 indlæg på din blog, så kan du begynde at lave linkopbygning,

Og for at skabe relevante backlinks i høj kvalitet, kan du lave en gæstepost, Broken Link Building eller Blogger Outreach.

8. Udnyt ikke trafik på sociale medier
Hver eneste amatørbloggers smerte er, at de ikke får nok trafik?

Hvorfor får de ikke trafik?

Da de ikke udnytter enhver trafikskilde, afhænger hovedsageligt newbie-blogger af den organiske trafik,

Men de ved ikke, at de hurtigt kan generere den rigtige mængde trafik ved hjælp af sociale medier.

Da jeg startede denne blog, udnyttede jeg også trafikken på sociale medier, hvilket hjælper mig med at øge min placering.

Hvis du kun er afhængig af en trafikskilde, så anbefaler jeg at stoppe med at gøre dette og begynde at dele din artikel på sociale medier, og du ved måske også, at google indirekte elsker sociale signaler,

Kan Google lide sociale signaler?

Ja! Lad mig dele noget med dig, der hjælper dig med at forstå,

Social-Signaler-CognitiveSEO
Du kan også se, at det websted, der rangerer højere i søgeresultaterne, har flere sociale signaler, som du kan se i ovennævnte CognitiveSEO-grafik.

Matthew-Woodward-Case-Study
Matthew Woodward delte i casestudiet, at indholdet, der blev delt tusinder af gange i Facebook, hjælper dem med at opnå Top 10-placering i Google på nøgleordet “usunde fødevarer”

Så jeg tror nu, at du forstår, hvordan trafik på sociale medier hjælper dit nye websted med at rangere og såvel som hjælper dig med at øge din webstedstrafik.

9. Del kun dit indhold
Deler du andre bloggers indhold relateret til din niche?

De fleste af newbie-bloggerne vil svare, at vi ikke deler andet bloggers indhold,

Hvorfor?

Er de egoistiske?

NEJ, det er en naturlig tendens for mennesker at være egoistiske i en vis grad.

Hvis du stiller dette spørgsmål til mig, så ville mit svar være dette,

Ja, fordi vi deler en anden bloggers indhold, og vi skaber en god forbindelse til dem, hvilket kan hjælpe i fremtiden.

Når du blogger eller hvad som helst forretning i dig,

Du skal følge give og tage princippet, og hvis du følger dette princip korrekt og deler andre bloggers indhold, deles dit indhold automatisk af hver blogger i din branche.

Så hvis du også begår den samme fejl, anbefaler jeg dig at stoppe den lige nu, fordi det ikke hjælper dig.

10. At ikke knytte forbindelse til andre
Du ved allerede, at blogging handler om et GIVE og TAKE-princip,

Hvis du ikke linker til andre, er der mindre chance for, at du også får en backlink til gengæld,

Tidligere begik jeg også en fejl ved ikke at linke til andre bloggere, og på grund af dette, når jeg opsøge dem, fik jeg ofte dårlige resultater på grund af dette, og jeg vil også være opmærksom på, at du ikke begår den samme fejl, som Jeg lavede tidligere.

Hvis du begynder at linke andet bloggerindhold, hjælper det dig også i rangeringen, og ved at linke andre top ansete bloggere kan du hurtigt opbygge et forhold til dem.

11. Bange for at investere i plugins / værktøjer
Hver amatørblogger begik denne fejl,

Selv da jeg begyndte min bloggingkarriere, skræmmer jeg også at investere penge på plugins, værktøjer og på min læring,

Men langsomt og støt forstår jeg, at uden at investere penge på de nødvendige ting, vil jeg ikke blive en succesrig blogger.

Og da jeg begyndte at investere penge i min læring, plugins og værktøjer, så jeg også en J-kurve i mit liv og på min blog.

Så hvis du også ønsker at se din vækst, skal du stoppe med at begå denne fejl og begynde at investere dine penge i de ting, der er nødvendige for din virksomhed, og som kan hjælpe med at styrke din forretning 30X.

Hvis du lige starter din blog, skal du også oprette et budget til værktøjer og plugins, som kan hjælpe på din succes.

Du er forvirret over, at i hvilket værktøj eller plugin du skal investere? Så her listen nedenfor:

Grammatik (Online korrekturlæsningsværktøj)
Trives arkitekt (plugin til design af din blog)
Kort pixel (Optimer dine blogbilleder)
SEMrush (Bedste alt i én SEO-værktøj)
Dette er de værktøjer / plugin, som du kan investere i,

Hver virksomhed har brug for nogle investeringer for at få resultater hurtigt,

Hvis du tager blogging som en virksomhed og investerer dine penge på dem, så ser du resultaterne snart sammenligne med andre bloggere, der bange for at investere penge i bloggingvirksomheden der.

Nu er det din tur
I dette indlæg delte jeg nogle fejl, som enhver amatørblogger begår, når de starter en ny blog,

Hvis du laver en fejl fra denne liste, som jeg delte, vil jeg foreslå, at du undgår den lige nu, fordi det ikke hjælper dig med at vokse din blog,

Så det er alt fra min side, jeg håber, du har en vis værdi af dette indlæg, fordi jeg prøver at nævne nogle af de fejl, som enhver nybegynder-blogger begår,

Hvis du har flere fejl i dit sind, som jeg glemmer at tilføje på denne liste, skal du ikke tøve med at kommentere nedenunder.

Én anmodning: Er denne artikel nyttig for dig?

Hvis “Ja”, så lad mig det vide via kommentaren nedenfor.

Tak og held og lykke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *