Hulu’s live TV doesn’t work on T-Mobile home Internet

sekjobs

T-Mobile’s trådløse internet-service kunne blive mere udbredt senere på året, men potentielle kunder bør være opmærksomme på en begrænsning angivet i servicevilkårene: den er “ikke kompatibel med nogle live tv-streamingtjenester” ifølge T-Mobile .

Årsagen til denne grænse er ikke umiddelbart synlig, men klager i kundeforum viser, at problemet påvirker Hulus live tv-service. T-Mobile har piloteret sin Home Internet-plan i op til 50.000 hjem i det forløbne år, og nogle af de tidlige adoptører har ikke været i stand til at bruge Hulu + Live TV.

YDERLIGERE LÆSNING
T-Mobile’s internetinternet på $ 50 til hjemmet har ingen datakap, men masser af grænser
Problemet ser ud til at være, at Hulu’s system til verifikation af en brugers hjemmeplacering fortolker T-Mobile-routeren som en mobil hotspot i stedet for en hjemme-internetenhed. Dette er ikke en urimelig antagelse, da enheden opretter forbindelse til T-Mobile’s LTE-netværk for at levere Wi-Fi i hjemmet, så det dybest set er et mobilt hotspot. Men andre live-tv-streamingtjenester fungerer tilsyneladende fint på T-Mobile Home Internet-planen.

Brugere af Hulu + Live TV skal oprette et bredbåndsnetværk inden for 30 dage efter tilmelding, men en FAQ om Hulu + Live TV siger, at dette ikke er muligt med visse former for internettjenester:

Du skal bruge en boligforbindelse, ikke-mobil internetforbindelse, når du indstiller dit hjemmenetværk. Bemærk, at mobile hotspots og delte Wi-Fi-netværk (som en sovesal, kontorbygning osv.) Ikke opfylder disse kriterier og derfor ikke kan bruges som dit hjemmenetværk.

Problemet påvirker ikke de billigere Hulu-streamingplaner, der ikke inkluderer live-kanaler.

På mobile enheder er det kompliceret
Hulu lader kunderne se live-tv på mobile enheder, men kun hvis de også har aktiveret deres service på et hjemmebredbåndsnetværk. Opsætning af hjemmenetværket en gang er ikke nok til at sikre fortsat streaming uden for hjemmet, fordi Hulu kræver en ny indtjekning hver 30. dag:

Stueenheder skal være tilsluttet dit hjemmenetværk for at få adgang til Hulu, men du kan streame andre steder på dine mobile enheder – så længe du har checket ind hjemme inden for de sidste 30 dage. Hvis du ikke har checket ind for nylig, får du en fejlmeddelelse, når du prøver at bruge Hulu på mobil uden for dit hjemmenetværk.

For at rydde fejlmeddelelsen skal din mobile enhed være tilsluttet dit hjemmenetværk. Hvis du er væk hjemmefra eller ellers ikke er i stand til at løse problemet på egen hånd, skal du kontakte os, så får vi se, hvad vi kan gøre for at hjælpe.

Alt dette er oplagt for T-Mobile Home Internet-kunder, fordi Hulu + Live TV ikke ser det som et potentielt “Home” -netværk.

Andre online live-tv-tjenester som YouTube TV har tilsyneladende ikke haft det samme problem på T-Mobile Home Internet, hvilket antyder, at Hulu kunne foretage en ændring internt for at tillade streaming af live-tv på T-Mobile Home Internet. Det er ikke klart for os, om T-Mobile kunne løse problemet uden samarbejde fra Hulu.

Vi kontaktede Hulus PR-team to gange i løbet af den sidste uge og har ikke hørt tilbage. Hulus majoritetsejer er Disney, og Comcast’s NBCUniversal-division har en tredjedel af stævnet i streamingtjenesten.

T-Mobile navngav ikke nogen specifikke videotjenester i sin erklæring til os, men fortalte os, at de fleste live-tv-planer skulle fungere fint, ligesom de gør på mere traditionelle hjemme-internettjenester. “De fleste Live TV-tjenester vil arbejde med T-Mobile Home Internet, men det er bedst, at kunderne tjekker med deres valgte live-tv-streamingudbyder for at sikre sig,” fortalte T-Mobile til Ars.

T-Mobile Home endnu ikke bredt tilgængeligt
T-Mobile begyndte at tilbyde det trådløse hjemmenetværk i marts 2019 og udpegede et mål om at tjene “op til 50.000 hjem i år i landdistrikter og underforsyede områder af landet.” T-Mobile har ikke sagt, hvor mange kunder tjenesten har nu.

Tilgængelighed er afhængig af kapacitet, da T-Mobile kun tilbyder tjenesten på steder, hvor den kan “levere hastigheder på omkring 50 Mbps gennem fast ubegrænset trådløs service over LTE.” T-Mobile planlægger at udvide til flere områder, efter at den har afsluttet sin verserende fusion med Sprint, hvilket kunne ske i april, men T-Mobile har ikke sagt, hvor langt tjenesten vil udvide i år.

T-Mobile har sagt, at det vil tage et par år at opgradere tjenesten til 5G og ekspandere over store dele af USA. T-Mobile’s mål er “at dække mere end halvdelen af ​​amerikanske husstande med 5G bredbåndstjeneste – over 100 Mbps – inden 2024.”

T-Mobile-tjenesten var oprindeligt kun invitation, men du kan kontrollere tilgængeligheden på din adresse på denne side. Da vi prøvede det, bad webstedet os om at indtaste kontaktoplysninger og sagde: “Hvis du er berettiget, giver vi dig et opkald for at afslutte dit køb.”

Hulu-problemet har ramt en række kunder, der bruger T-Mobile-tjenesten på trods af dens begrænsede tilgængelighed. Kunder har diskuteret problemet på Hulu’s supportfora, T-Mobile supportfora og Reddit. En bruger på Reddit klagede over, at “enhver anden LiveTV-konkurrent kan [arbejde på T-Mobile home Internet] helt fint.” En bruger på et T-Mobile-forum klagede over dette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *