Making Money Last Through Unemployment, Uncertainty

Efter guvernør Andrew Cuomos reduktion på 100 procent af personalet for at undgå spredning af COVID-19, finder millioner af New Yorkere sig selv på usikre fodbold økonomisk.

Heldigvis, hvis du befinder dig i en ustabil position, har du nogle muligheder. Ethan Gilbert, en partner for Rockbridge Investment Management, sagde starter med planlægning.

“Lav en liste over alt, hvad du tror, ​​du vil bruge penge på i de næste to måneder,” sagde Gilbert.

Gilbert vil have det meget travlt i de kommende uger. Folk spørger ham normalt, hvordan man får deres penge til at vokse, men nu spørger de, hvordan man får dem til at vare.

“Du kan lægge penge på et kreditkort nu, og den slags køber dig, at to uger eller en måned for at gå ud og få et boligkapitallån eller en kreditlinje,” sagde Gilbert.

Gilbert anbefaler altid at have mindst et par måneders udgifter værd på en sparekonto i nødsituationer. Ikke alle kan svinge besparelser så store, så i en knivspids kan nogle strategiske lån hjælpe.

“Når det først kommer ind, kan du bruge denne kreditlinje til at betale kreditkortet, så du ikke får den høje rente,” sagde Gilbert.

Det er vigtigt at huske, at der er risici med alt. Et kreditkort vil have høje renter, der hurtigt bygger sig, hvis de ikke er afbetalt, og mangler en lånebetaling kan det skade din kredit score.

Hvis du havde lån, før du mistede din indkomst, sagde Gilbert, at det altid er klogt at bede om hjælp.

”Nå ud til hvem der er med, og se om du kan indgå en ordning for at reducere disse betalinger eller standse dem,” sagde han.

Hvert tilfælde er anderledes. Gilbert understregede det et par gange. For folk med investeringer sagde han, at du normalt ikke ønsker at sælge, når markedet er nede, men at sælge noget lager kan hjælpe i det lange løb.

“Det afhænger også af, hvad dit alternativ er. Hvis det lægger udgifter på et kreditkort, der opkræver 18 procent for at holde på dine investeringer, skal du sælge dine investeringer.”

Inden du tager hurtige beslutninger, skal du lave den liste, kontrollere den to gange, og inden du bringer flere penge ind, skal du sørge for, at du ikke sender unødvendige penge ud.

“I det omfang du ikke kan, eller at du er ubehagelig med flere omkostninger, skal disse ting nederst på listen nedsættes,” sagde Gilbert.

Hvis du beslutter at justere et lån eller et prioritetslån er den bedste rute at tage, kan du sende et vanskelighedsbrev for at hjælpe med at gøre din sag til en bank eller långiver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *