Your smart home’s fragile existence relies on a factor you can’t control… the internet

“Vores dørkamera er offline … er du ikke sikker på, hvorfor?”

Det er den meddelelse, jeg modtog fra min partner en eftermiddag. Det var en onsdag, jeg var på arbejde, og det var hun også. Vores smarte hjem … var død.

For alle de positive anmeldelser, markedsføring inden for dit ansigt, forbrugerhype og milliarder af dollars, der er kørt ind i dens F & U, har det smarte hjem en stor Achilles-hæl, der er fuldstændig ude af din kontrol. Internettet.

Indtil din internetforbindelse mislykkes, ved du ikke, hvor vigtig den er. Hvis du tænker over det, er det åbenlyst, men poenget med et smart hjem er, at du ikke behøver at tænke over det: det er der, i baggrunden, stille og roligt at tage sig af tingene og lade dig komme videre med dit liv.

Lignende videoer

videoafspilningGoogle Nest Mini første blik: 2. gen Google Home smart højttaler
TechRadar Exclusive: Hvad er kontrol …
14/08 / 19TechRadar Exclusive: Hvad er kontrol – søger efter sandheden
Besvar dine Galaxy S20 og Z Flip spørgsmål …
14/02 / 20Svar på dine Galaxy S20 og Z Vend spørgsmål | TechRadar Talks
Smartphones, vi ser mest frem til i …
07/02 / 20Smartphones vi ser mest frem til i 2020 | TechRadar Talks
PS5 udgivelsesdato, specifikationer, spil, nyheder og …
31/01 / 20PS5 udgivelsesdato, specifikationer, spil, nyheder og rygter | TechRadar-samtaler
GoPro Max hands-on og udviklersamtale | …
28/01 / 20GoPro Max hands-on og udviklersamtale | TechRadar ved CES 2020
Alle de små nyttige funktioner – de forskellige “life hacks” -firmaer er så desperate for dig at hoppe, når de ruller ud endnu en funktion, opdatering eller splinterny enhed – alle gøres ubrugelige.

Jeg var det første hjem den dag, men ikke sent på aftenen. På det tidspunkt var min internetudbyderens callcentre længe lukket, og ethvert håb om en øjeblikkelig opløsning gik tabt.

Fra smart til enkel
Det var først, da internetforbindelsen til mit hus mislykkedes, jeg indså, hvor mange enheder der var afhængige af.

Mine smarte højttalere rundt om i huset ville barke på mig, at de kæmpede for at oprette forbindelse til et netværk, hvis jeg turde yde “okay Google”, og Google Home Hub-smart-skærm i soveværelset viste en meddelelse om, at det ikke kunne oprette forbindelse – intet pænt tapetbilleder, ingen dato eller tid, selvom det havde strøm. Bare fejlmeddelelsen.

Uden nogen stemmeassistenter på de smarte højttalere eller skærmen var jeg ikke i stand til at bede om, at Philips Hue-lysene blev tændt, temperaturen hævet via Nest-termostaten E eller mit robotvakuum for at give gulvet et hurtigt feje .

Det var ikke kun stemmekommandoer. Uden Wi-Fi derhjemme var apps på min smartphone også overflødige. Jeg var selvfølgelig ikke uden lys, varme eller et fungerende vakuum. Alle var manuelt tilgængelige – en knap på en switch, drejen på et urskive og et tryk på en knap tillader grundlæggende funktionalitet – men eventuelle avancerede funktioner var ikke tilgængelige.

Uden internettet blev funktionaliteten af ​​min smart TV og spilkonsol også reduceret. Adgang til tv-apps som Netflix og Prime Video var ude af spørgsmålet, ligesom online gaming.

Telefonapps til mine smarte hjemmeenheder blev ubrugelig
Telefonapps til mine smarte hjemmeenheder blev ubrugelig (Billedkredit: TechRadar)
Og så var der enheden, der oprindeligt advarede os om problemet – Nest Hello-dørklokke. Vi modtog en e-mail om, at den var gået offline, hvilket førte til en undersøgelse på min smartphone og erkendelsen af, at vores hjem havde mistet sin internetforbindelse i stedet for at Hello udviklede en fejl.

Mens tabet af dørklokkefunktionen, der gjorde det muligt for os at sikre, at vores Amazon-pakke blev leveret sikkert til en nabo var lidt frustrerende, var det tabet af sikkerhedsovervågningen, der var af større bekymring.

Hello er i stand til at optage et par sekunders optagelser, når som helst bevægelse eller lyd registreres, og advarer dig via en smartphone-anmeldelse. Uden en internetforbindelse er kameraet dog ikke i stand til at registrere nogle optagelser, da det er gemt direkte i skyen i stedet for lokalt på enheden.

Heldigvis havde vi ingen problemer i driftsstop, men det får dig til at evaluere, hvor meget tillid du kan have til disse produkter, da mange smarte hjem sikkerhedskameraer fungerer på en lignende måde.

De smarte vender tilbage, med en mulig løsning
I alt var vores internet ude i lidt over 20 timer: i det store skema med ting ikke et stort problem isoleret.

Det var dog ikke kun vores ejendom. Vores internetudbyder havde problemer med sit bredbånd i hele regionen, hvilket betød, at vi ikke har været det eneste smarte hjem, der gik offline.

I bare mindre end en dag var det intet andet end en mild ulempe, men i en situation, hvor din internetforbindelse muligvis bryder i flere dage, og når smarte enheder bliver mere indgroet i vores hjem, fungerer problemerne her. De har brug for adressering, hvis teknologien kan stole på for effektivt at kontrollere centrale områder i vores liv.

Hvis du ikke kan stole på dit smarte hjem, vil det være en vanskelig salg at integrere mere komplekse enheder og opgaver i det. Måske in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *